Saturday 8 October 2011

Καταχώρηση ξενοδοχείων-μελών σε κινητά τηλέφωνα iPhones


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝ/ΧΩΝ
Η Ένωση Ξενοδόχων Κω, σε συνεργασία με την Apple (η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας), κατασκεύασε μια εφαρμογή που εγκαθίσταται στα πασίγνωστα κινητά τηλέφωνα iPhones, ώστε ο χρήστης του κινητού να μπορεί από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου να βλέπει στην οθόνη του τηλεφώνου του όλα τα ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης.
Ο υποψήφιος πελάτης θα μπορεί να παίρνει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται, να επικοινωνεί άμεσα με το ξενοδοχείο είτε καλώντας το απ’ ευθείας στο τηλέφωνο, είτε στέλνοντας μέσω της ίδιας εφαρμογής email στο ξενοδοχείο για να ζητήσει κάποιες επί πλέον πληροφορίες ή να κάνει on-line κράτηση στο ξενοδοχείο που θα διαλέξει και να την πληρώσει την ίδια στιγμή μέσω αυτής της εφαρμογής.
Εκτός από τα iPhones η συγκεκριμένη εφαρμογή της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, που είναι στην ουσία ένα πολύ έξυπνο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα μπορεί να εγκατασταθεί και στις άλλες δύο διάσημες φορητές συσκευές της Apple, το iPad και το iPod. Το μεν iPad είναι αυτή την στιγμή ο πιο επιθυμητός φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στον κόσμο. Το δε iPod είναι η πιο αγαπημένη φορητή ηλεκτρονική συσκευή κυρίως τις νεολαίας.
Έτσι τα ξενοδοχεία μας θα προωθούνται σε μια τεράστια γκάμα υποψήφιων πελατών που περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και όλα τα βαλάντια, σε όλα τα σημεία του πλανήτη.
Παρακαλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας αλλά και τα ξενοδοχεία που δεν είναι ακόμα μέλη και επιθυμούν να εγγραφούν, να μην αμελήσουν να προσκομίσουν στα γραφεία μας έως τις 15/10, καινούριες φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή και σύντομη περιγραφή, μαζί με τα τηλέφωνα, Fax, e-mails και διεύθυνση ιστοσελίδας αν διαθέτουν, έτσι ώστε να τροφοδοτήσουμε την νέα εφαρμογή με πλήρη εικόνα για το κάθε ξενοδοχείο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μηνάς Χατζημιχαήλ
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνα Σβύνου

No comments: