Thursday 13 October 2011

Τριχόπτωση: Οι σύγχρονες επιστημονικές λύσεις για την αποτελεσματική της αντιμετώπιση


Η συνήθης τριχόπτωση που εμφανίζουν οι άνδρες, αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών, οφείλεται κυρίως στην κληρονομική προδιάθεση. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η τριχόπτωση οφείλεται σε πλήθος άλλων αιτίων, όπως διάφορες παθήσεις, ορμονικές διαταραχές, φαρμακευτικές αγωγές κα.
Είναι επομένως σημαντικό να πραγματοποιείται αφενός σωστή διάγνωση, αφετέρου να επιλέγεται για κάθε περίπτωση η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.
Ποιες είναι όμως οι πιο σύγχρονες επιστημονικές λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες;
Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με state-of-the-art know-how & τεχνολογία αιχμής, η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών BERGMANN KORD εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης:
Μεταμόσχευση μαλλιών
Θεραπείες τριχόπτωσης
Θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες
Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα
Τριχοτεχνική παθήσεων

Το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD θα βρίσκεται στην Κω το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Kos Aktis Art Hotel, για δωρεάν διάγνωση & ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για την τριχόπτωση και τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Για δωρεάν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 22410 78302 ή στο 6945904999.


BERGMANN KORD
Καναδά 73, Ρόδος
Τ: 22410 78302
W: www.kord.gr

No comments: