Tuesday 15 June 2010

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό πυροσβέστη και ένα σοβαρά τραυματισμένο


Τραγικό ακαριαίο θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωί του Σαββάτου (7.30) στην οδό Παλαιών Πολεμιστών (στο ύψος της πρώην Μακεδονικής) ένας 26χρονος πυροσβέστης από τη Θεσσαλονίκη, ενώ, ο συνομήλικος συνάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ρόδου.
Ο πυροσβέστης που οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε και ο συνάδελφός του (δεν φορούσαν κράνος), σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνειδητοποίησε ότι ο οδηγός της προπορευόμενης κλούβας, είχε πρόθεση να στρίψει αριστερά και προσπάθησε να τον προσπεράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά μαζί του και μετά στην κολώνα σήμανσης και στο κτίριο της «Μακεδονικής».
Η είδηση του θανάτου του 26χρονου πυροσβέστη, βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς και τους συναδέλφους του εκλιπόντος. Ο δεύτερος πυροσβέστης, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αρχικά στο Νοσ/μειο της Κω και αργότερα με το ΕΚΑΒ στην εντατική μονάδα της Ρόδου, όπου δίνει μάχη για την ζωή του.
Η σωρός του άτυχου πυροσβέστη, μεταφέρθηκε με πομπή στο αερ/μιο, όπου τον παρέλαβαν οι συγγενείς του, για να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

No comments: