Tuesday 1 June 2010

Πολύς κόσμος και κολακευτικά σχόλια για τα έργα ζωγραφικής – αγιογραφίας των μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση




Τα πιο κολακευτικά σχόλια απέσπασαν και πάλι τα έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας που εκθέτουν από το βράδυ του Σαββάτου και έως την Παρασκευή 4/6 (9-2 και 5-9) μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Εικαστικών του Πνευματικού Κέντρου, με την ευθύνη της Καθηγήτριας κ. Μαρίας Βαμβακούση.
Κυρίαρχα στοιχεία, ο πλούτος των έργων, τα φωτεινά χρώματα και η αισθητική των θεμάτων, πολλά από τα οποία δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τις επαγγελματικές δουλειές! Ολοι οι συμμετέχοντες είχαν να πουν από έναν καλό λόγο για τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, στη δημιουργική και τόσο ευχάριστη αυτή απασχόληση, ζητώντας από τον παριστάμενο Δήμαρχο και Πρόεδρο του Πνευμ. Κέντρου να αυξήσουν τις ώρες του προγράμματος.

Εντυπωσίασε η έκθεση ζωγραφικήςτων μαθητών της κ. Μ. Βαμβακούση στο Πυλί

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών τηε κ. Βαμβακούση, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πυλί. Οι μαθητές των εργαστηρίων του «Θεόκριτου» εντυπωσίασαν με τα έργα ζωγραφικής τους, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε συνεργασία με την δασκάλα τους Μαρία Βαμβακούση.
Αναλυτικά στην έκθεση συμμετείχαν τα έργα των: Σέβη Βασιλειάδη, Μαλάμω Φαναριώτη, Ειρήνη Κασφήκη, Νίκος Ιωαννίδης, Βαγγελίτσα Δημητριάδη, Ελευθερία Παμπρή, Βάσω Αναστασιάδου, Αλεξάνδρα Σιμιτσή, Γεωργία Γκανάτσιου και Σούλα Χατζηπαναγιώτη.



No comments: