Tuesday 8 June 2010

11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ»


Την Παρασκευή 11/6 ξεκινάνε τα δρομολόγια του πλοίου «Βόγιατζερ» (που μετονομάστηκε σε Νήσος Ρόδος) της Hellenic Seaways, για τα Δωδ/σα. Το πλοίο (δυναμικότητας 1.600 επιβατών και από 150 Ι.Χ. και φορτηγών) θα εκτελεί εβδομαδιαίως 3 δρομολόγια από Πειραιά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00 για Κω (ώρα άφιξης την επομένη στις 3:30) και Ρόδο (6.45) ενώ από Κω, θα αναχωρεί Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 21:00.
ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Όπως μας ενημέρωσε ο κεντρικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στο Νησί μας κ. Τυρινόπουλος, ιδιοκτήτης του «Exas Travel» η εταιρεία, ετοιμάζει πολλές προσφορές για τους επιβάτες, όπως είναι οι τιμές γνωριμίας 19 ευρώ για εισιτήριο Πειραιά – Κω, μεγάλες εκπτώσεις στις καμπίνες, στα επιβατικά οχήματα κ.α.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει η σκέψη από την εταιρεία, για την δρομολόγηση 2ου πλοίου μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Νήσος Κως».
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Την Πέμπτη 3/6 ξεκίνησε δρομολόγια και το «Διαγόρας» της Blue Star (μέχρι 23/9), στη γραμμή Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη – Λέσβος (Σίγρι)- Χίος – Σάμος – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος). Από την Κω, το «Διαγόρας» θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη, ώρα 20:45.

1 comment:

Anonymous said...

Η ώρα αναχώρησης από Κω του Νήσος Ρόδος είναι πολύ συμφέρουσα, γιατί δε θα χάνουμε καθόλου από τη μέρα μας!