Thursday 29 July 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ


Συνεχίζεται η απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και στην περιοχή μας, όπου η συμμετοχή, σύμφωνα και με τον Πρόεδρο κ. Α. Σακαρη, είναι καθολική, με τα 35 οχήματα, να παραμένουν σταθμευμένα κατά μήκος του Επαρχιακού (από την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι τη «Σεγραίδος Δομική»).
Οι ιδιοκτήτες με την απεργία τους αυτή, διαμαρτύρονται στις ρυθμίσεις που προωθεί το Υπ. Μεταφορών, για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Κατηγορούν τον Υπουργό για αιφνιδιασμό και επικεντρώνουν τις επικρίσεις τους στο θέμα της αξίας της άδειας, υποστηρίζοντας ότι το κράτος «τους πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή».
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ
Μπορεί σε άλλες περιοχές της χώρας να υπάρχει πρόβλημα επάρκειας με τα καύσιμα, ωστόσο στην περιοχή μας, σύμφωνα και με τον Πρόεδρο των Βενζινοπωλών κ. Χατζημανώλη δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα. Όλες οι εταιρείες εφοδιάζονται κανονικά, πλην της «EKO» που αν συνεχιστεί η απεργία τότε θα έχει πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει η περίπτωση να γίνεται κάποιος μικρός εφοδιασμός και της «ΕΚΟ», ώστε να τροφοδοτεί τα οχήματα δημόσιων οργανισμών (ασθενοφόρα, Πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά) που έχει σύμβαση μαζί τους.
* Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι εάν συνεχισθεί η απεργία, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα και στη μεταφορά των εμπορευμάτων, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές, όπως το Νησί μας.

No comments: