Saturday 10 July 2010

Μελωδικό τριήμερο και στα φετινά


Με παρελάσεις των δημοφιλών και καταξιωμένων Φιλαρμονικών Papa City Ουγγαρίας, μαζί με τις μαζορέτες SARVAR Ουγγαρίας, της φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων και Καλλιθέας Ρόδου, εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Δίκαια.
Επιλέχθηκε να γίνει στις τουριστικές περιοχές μας Μαρμάρι, Ζιά, Τιγκάκι, για να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξή μας στον τουρισμό που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και το all inclusive. Τέτοιες δραστηριότητες όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν, λειτουργούν ως πόλος έλξης για τους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, αφού είναι μια αφορμή να βγουν από τα ξενοδοχεία τους και να γνωρίσουν τις ομορφιές του δήμου μας. Άλλωστε σε ένα τέτοιο νησί όπως το δικό μας, ο Πολιτισμός δεν μπορεί να μη συνδέεται και με τον τουρισμό.
Πραγματικά ήταν απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου, ο ενθουσιασμός και τα χειροκροτήματα των τουριστών, των ντόπιων και των επιχειρηματιών της περιοχής μας.
Ευχόμαστε αυτός ο θεσμός να συνεχιστεί και να ενισχυθεί και τα επόμενα χρόνια γιατί αναδεικνύει την Κω πολιτιστικά, προβάλει τουριστικά όλες τις ομορφιές του νησιού και χάρη στη φιλοξενία των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ τονώνει την τοπική αγορά.
Με χαρά και ικανοποίηση εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία προς την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κω κ. Θαλασσινό, τους Μαέστρους: Θ. Πουλιού, Γ. Κούβελα, Γ. Μαλώινα, Α. Horvath, όπως επίσης και την υπεύθυνη της ομάδας με τις μαζορέτες κ. Edit Csikos.

No comments: