Friday 30 April 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ


Στις 17-18/4 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών, με πρώτο σταθμό το νησί της Ρόδου.
Η Κως, έδωσε δυναμικό παρών, με τη συμμετοχή τριών πληρωμάτων:
1ο πλήρωμα: κυβερνήτης: Ντρίτσης Αντώνης, συγκυβερνήτης: Κουτάντος Μανώλης, σκάφος: Topline 27 Pegasus με Mercury 250 EFI.
2ο πλήρωμα: κυβερνήτης: Οικονόμου Γρηγόρης, συγκυβερνήτης: Δήμος Δερτιλής, σκάφος: Topline 27 Pegasus με Mercury 300xs.
3ο πλήρωμα: κυβερνήτης: Πατακιούτης Παντέλης, συγκυβερνήτης: Παριανός Σταμάτης, σκάφος: Technohull 777 με Evinrude E-Tec 250.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα, που εκπροσώπησαν το νησί μας και πιο συγκεκριμένα στον κυβερνήτη Γ. Οικονόμου με Topline 27 Pegasus, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα offshore 50 ναυτικών μιλίων. Στην 5η θέση τερμάτισε το πλήρωμα με κυβερνήτη τον Α. Ντρίτση, με Topline 27 Pegasus και τελευταίοι ήρθαν οι Λ. Πατακιούτης και Σ. Παριανός, με Technohull 777.
Οι συμμετέχοντες ευχαριστούν τον ΔΟΑ και τον πρόεδρο κ. Σταματάκη, για την οικονομική στήριξη, καθώς και την Kos Marine Center, για την τεχνική υποστήριξη που είχαν καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων. Επίσης, ευχαριστούν θερμά την ARGO Ψαρομπάς για την ευγενική χορηγία της.
Ο Πρόεδρος Α. Ντρίτσης
Ο Γραμματέας Π. Γκόνος

No comments: