Thursday 15 April 2010

Η Μαρία Βαμβακούση σε συλλεκτικό βιβλίο τέχνης σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών


Ενα συλλεκτικό βιβλίο Τέχνης παρουσιάζει τις δουλειές σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό την ουσιαστική και άμεση επικοινωνία της τέχνης τους με galleries, μουσεία, αίθουσες τέχνης, ιδρύματα και φορείς που σχετίζονται με τα εικαστικά δρώμενα, αλλά και με όσους αγαπούν την τέχνη σε κάθε μορφή της.
Το βιβλίο καταγράφει τους σύγχρονους εικαστικούς δημιουργούς της Ελλάδας, σε μια πολυθεματική προσέγγιση της τέχνης και φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο στην επικοινωνία των νέων καλλιτεχνών και όχι μόνο Για πρώτη φορά συμμετοχή Δωδεκανήσιου καλλιτέχνη ΜΑΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ.
Ποιους αφορά
To Modern Art είναι ένα συλλεκτικό βιβλίο Τέχνης που παρουσιάζει τις δουλειές σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό την ουσιαστική και άμεση επικοινωνία της τέχνης τους με galleries, μουσεία, αίθουσες τέχνης, ιδρύματα και φορείς που σχετίζονται με τα εικαστικά δρώμενα, αλλά και με όσους αγαπούν την τέχνη σε κάθε μορφή της.
Αφορά όλους όσους ασχολούνται με: ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, χαρακτική, installations, υαλογραφία, κεραμική κ.λ.π.

No comments: