Tuesday 29 December 2009

ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ


Λίγους μόλις μήνες, μετά την τοποθέτησή του φωτισμού με φωτοβολταϊκά στον κόμβο του Συνεταιρισμού, η λειτουργία τους, αποδεικνύεται προβληματική, αφού πέραν της μειωμένης απόδοσης, πολλά από αυτά, ενίοτε και στο σύνολό τους, είναι σβηστά, από νωρίς το βράδι.
Υπάρχει κανείς που μπορεί να μας ενημερώσει, τι ακριβώς συμβαίνει; Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι προέβλεπε η μελέτη, πόσο κόστισε το έργο και τι εγγύηση παρέχει ο εργολάβος, όταν και όσο έχει ‘’αδυναμίες’’ το έργο.

2 comments:

Anonymous said...

διαβασα για τα φωτοβολταικα οτι σβηνουν νωρις τα φωτα καλα δεν γνωριζεται οτι ρευμα δεν αποθηκευεται για την νυχτα ποιος σας δουλεψε και τα τοποθετησε και τα κονομησε που ειναι αρκετα χρηματα αυτα παραγουν ρευμα να φωτιζει μονο την ημερα.

φιλικα Dinos

Anonymous said...

Μια απάτη τραπεζιτών-γκόρηδων για να κερδίσουν χρόνο και χρήμα, καθώς τα καύσιμα σταδιακά τελειώνουν και ΔΕΝ υπάρχουν εναλλακτικές (αφού οι συσκευές τους φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο και ακριβοτερο πετρέλαιο...), εκτός από την αποκέντρωση σε αυτάρκη αγροκτήματα, που τόσο μισούν οι "εκλεκτοί"...
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
-Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-αποθέματα πότε, όταν ΝΑΣΑ-CERN έχουν αναγγείλει μεγάλες ΠΑΓΩΝΙΕΣ και άλλοι μάλιστα έχουν ανακοινώσει ότι περιμένουν ΠΟΛΥΕΤΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;
http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok