Tuesday 1 December 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ 1 ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΗΡΩΙΝΗΣ


Ακόμα μια επιτυχία του τμήματος Ασφαλείας Κω
Χρονάκης: «Ήταν η δυσκολότερη επιχείρηση της καριέρας μου»

Ως τη δυσκολότερη αστυνομική επιχείρηση που έχει συναντήσει στην καριέρα του, χαρακτήρισε ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Χρονάκης, αυτήν που χρειάστηκε για τη σύλληψη 2 Αλβανών και 1 Καλύμνιου το βράδυ του Σαββάτου στην Κάλυμνο, με 1 κιλό ηρωίνης (αξίας 200.000 ευρώ περίπου).
Πρόκειται και για τη μεγαλύτερη ποσότητα του συγκεκριμένου ναρκωτικού που έχει εντοπίσει η Αστυνομία στην περιοχή μας.
Η Ασφάλεια, είχε την πληροφορία ότι μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών επρόκειτο να φτάσει στην Κάλυμνο, μεταφερόμενη από αλλοδαπούς. Ενημέρωσε τον Αστυνομικό Δ/ντη Δωδ/σου, ο οποίος και έδωσε το «πράσινο φως» για να στηθεί η επιχείρηση που ολοκληρώθηκε επιτυχώς το βράδυ του Σαββάτου, με τη σύλληψη των 2 Αλβανών (μιας κοπέλας 18 και ενός αγοριού 21 ετών) και λίγες ώρες αργότερα ενός Καλύμνιου 26 ετών, ο οποίος και επρόκειτο να παραλάβει το 1 κιλό καθαρής ηρωίνης που μετέφεραν οι δύο αλλοδαποί.
Όπως υπογράμμισε ο Δ/της του Τμήματος Ασφαλείας κ. Σταυρόπουλος, εγκέφαλος της σπείρας είναι ένας αλλοδαπός κρατούμενος φυλακών μεγάλης πόλης της χώρας μας.
Ο κ. Χρονάκης εξήρε τη δουλειά τόσο του κ. Σταυρόπουλου, όσο και των υπολοίπων αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας, τονίζοντας ότι η κοινωνία της Κω αναγνωρίζει τη δουλειά που γίνεται από το σύνολο της Αστυνομίας.
Σχολιάζοντας την ποσότητα, αλλά και το είδος των ναρκωτικών που εντοπίστηκαν, υπογράμμισε ότι είναι ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να ενεργοποιηούν και άλλοι φορείς αλλά και η κοινωνία στο σύνολό της, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ναρκωτικών.

No comments: