Tuesday 28 December 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ κ. ΠΟΠΗΣ ΚΙΑΠΟΚΑ


Λίγες μέρες , πριν πέσει η αυλαία για τους Καποδιστριακούς δήμους μας, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω ένα σύντομο απολογισμό των τελευταίων χρόνων .
Στον τομέα στον οποίο είχα ευθύνη –στην υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας- υλοποιήσαμε τα παρακάτω:
1.Δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με το γυμνάσιο Ζηπαρίου στο Τιγκάκι.
2.Συνέχιση των φυτεύσεων στις παραλίες Τιγκακίου και Μαρμαρίου με αρμυρήθρες
3.Φύτευση και δημιουργία νέων κοινόχρηστων χώρων στο Ζηπάρι και στο Πυλί και συνεχής συντήρηση τους.
4.Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.
5.Ριζική ανακατασκευή των εγκαταστάσεων και της χαμηλής βλάστησης στο πάρκο «Κιαπόκα» στο Ζηπάρι.
6.Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και έχοντας πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη αποστολή φορτίου.
7.Προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την έναρξη ανακύκλωσης και στα υπόλοιπα υλικά ( χαρτί-αλουμίνιο-πλαστικό)
8.Προμήθεια και διανομή σε επιχειρήσεις του δήμου μας κάδων κομποστοποίησης .
9.Τοποθέτηση επί καθημερινής βάσεως προσωπικού καθαριότητας κατά την τουριστική περίοδο σε Τιγκάκι- Μαρμάρι- Ζια.
10.Καθαριότητα παραλιών στις περιοχές Τιγκάκι- Μαρμάρι σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Δ και τα δημοτικά σχολεία Ζηπαρίου και Πυλίου αντίστοιχα.
Στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω το μεγαλύτερο ευχαριστώ , στον άνθρωπο που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, με τίμησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια , με τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υπομονή του, το δήμαρχο Δικαίου τον κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιο.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που κατά καιρούς συνεργαστήκαμε στα διάφορα διοικητικά συμβούλια .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας , κυρίως στους Ανθρώπους της υπηρεσίας Πρασίνου - Καθαριότητας που πολλές φορές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντα τους,
τον επικεφαλής της μειοψηφίας τον κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή και την παράταξη του για το σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με έκαναν να νιώσω πως στην πολιτική περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν απ’αυτά που μας χωρίζουν..
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, το σύζυγο μου, τα παιδιά και τη μητέρα μου, όλους τους φίλους και συμπολίτες μας που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η απουσία αγαπημένων ανθρώπων αυτές τις γιορτινές μέρες, γίνεται εντονότερη …Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άνθρωπο που με μεγάλωσε με αξιοπρέπεια και με έμαθε να σέβομαι τον κάθε άνθρωπο από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο και από τον πλουσιότερο μέχρι τον φτωχότερο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα μου.
Πολλές ευχές για Χρόνια πολλά , καλά ,γεμάτα υγεία ,αγάπη και ευτυχία…
Κ ι ας δώσουμε εμείς οι αιρετοί το μήνυμα ,ότι οι καρέκλες και τα αξιώματα, έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό που τελικά μένει είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

No comments: