Tuesday 28 December 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ


Παρά τους χαλεπούς καιρούς
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
Διορίσθηκε μόνιμη παιδίατρος
και ακολουθούν πολλοί άλλοι
γιατροί μέχρι το καλοκαίρι
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ
Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ

Όλα δείχνουν, ότι δρομολογήθηκαν οι από ετών αναμενόμενες καλύτερες ημέρες, στην εμφάνιση και λειτουργία του Νοσ/μειου μας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δ/τη του Ιδρύματος κ. Σοροκάκη, σε εξέλιξη βρίσκεται γενικό “φρεσκάρισμα” στις όψεις του Νοσ/μειου, ενώ παράλληλά, έγινε ανανέωση του ξεν/χειακού εξοπλισμού, με νέα κρεβάτια.
Τα πολύ καλά νέα, ξεκίνησαν με τον διορισμό της κ. Άννας Ψυροπούλου, ως μόνιμης Παιδιάτρου στο Νοσ/μειο μας, η οποία αναμένεται στο Νησί, εντός των ημερών.
Παράλληλα, “τρέχουν” οι διαδικασίες πρόσληψης, 2 Ακτινολόγων, 2 Παιδιάτρων, ενός Οφθαλμίατρου, 2 Νεφρολόγων, 3 Παθολόγων, ενός Αιματολόγου, ενός Μαιευτήρα, ενός Αναισθησιολόγου. Οι διαδικασίες αυτές, εκτιμάται ότι θα τελεσφορήσουν, έως το καλοκαίρι του 2011, οπότε και ελπίζεται ότι θα έχουν καλυφθεί όλες σχεδόν οι ανάγκες.
Επιπλέον, αμέσως μετά τις γιορτές, θα γίνει η πρόσληψη 10 νοσηλευτών, με 8μηνη σύμβαση.
Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ
Το θέμα του Κ.Υ. Αντιμάχειας, δυστυχώς μέχρι τώρα, είναι “θύμα” της κρίσης, αφού έχουν ανασταλεί, όλες οι υπογραφές κανονισμών λειτουργίας μονάδων.
Μια ελπίδα που υπάρχει, είναι να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας του Νοσ/μειου με τον Ενιαίο Δήμο, για μια πρώτη στελέχωση και υποτυπώδη λειτουργία.

No comments: