Wednesday 10 November 2010

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ


Μπορεί να ήταν γνωστό ότι ο Ανταγόρας, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο υπήρχε η αισιοδοξία, ότι αυτά μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και να συνεχίσει η ομάδα, απρόσκοπτα τον αγώνα της, για την παραμονή της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ωστόσο, μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 9/11, αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από της Δ’ Εθνική. Ανανλυτικά το δελτίο τύπου του σ/γου αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΝΤΑΓΟΡΑ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι μετά την έκτακτη συνεδρίασή του, στις 9/11, είναι αναγκασμένο να παύσει τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού οι οικονομικές απαιτήσεις της Δ Εθνικής είναι δυσανάλογες με τα έσοδα του συλλόγου.
Δυστυχώς, οι πολιτικές υποσχέσεις και οι ομόφωνες δημοτικές αποφάσεις για οικονομική ενίσχυση που έμειναν στα χαρτιά, μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση που μας πονά, αφού αυτή τη στιγμή το σύνολο των αθλητών και προπονητών μας είναι απλήρωτοι και προς τιμή τους, προσπαθούν τα μέγιστα. Παράλληλα, η συγκινητική οικονομική συμμετοχή πολλών φιλάθλων μας, δεν είναι ικανή να αντιπαρέλθει τα αυξημένα έξοδα μεταφοράς και διαμονής (κυρίως μετά την συγχώνευση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ και της AEGEAN).
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι τουλάχιστον λάθος να συνεχίζουμε σε ένα αποτυχημένο, όπως φαίνεται για εμάς πρωτάθλημα, το οποίο κοστίζει πολύ ακριβά.
Παρόλα αυτά, αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε που να θέλει και να μπορεί να αναλάβει έστω και τώρα την τύχη του συλλόγου, μπορεί να το πράξει μέχρι την Παρασκευή 12/11. Σε άλλη περίπτωση ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αποκλειστικά με την ομάδα των ακαδημιών του στο ποδόσφαιρο και φυσικά με την ομάδα της άρσης βαρών».

No comments: