Monday 15 November 2010

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ


Ολοκληρώνοντας την νίκη του στον 2ο γύρο
Με 53,55 έναντι 46,45 του Γ. Κυρίτση
ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ
«Θα τα κάνω όλα…τούμπα»!
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Δίπλα σ’ ότι καλό θα κάνουν
αλλά απέναντι σε ότι πάει πίσω την Κω
Καθαρή νίκη με 53,55%, έδωσε ο Λαός στην Παράταξη «Όραμα» του Κ. Καϊσερλη, δίνοντάς του την εντολή, να αναλάβει τα ηνία του ενιαίου πλέον Δήμου της Κω.
Ο αντίπαλος του Γ. Κυρίτσης, συγκέντρωσε το 46,45%
Συνολικά ψήφισαν 17.299. έγκυρα 16.888. Πιο συγκεκριμένα. Ο πρώτος έλαβε συνολικά 8.965 ψήφους και 20 έδρες στο 33μελές Δημ. Σ/λίου. Ο δεύτερος 7.775 ψήφους και 9 έδρες. ( ο κ. Χατζηνικολάου θα έχει 2 έδρες και από 1 ο κ. Μυλωνάς και η κ. Μακρή).
Ο κ. Καϊσερλης πήρε 54,26% στην Πόλη, 60,35% στον Δίκαιο και 47,22 στο Δ. Ηρακλειδών. Ο κ. Κυρίτσης έλαβε 45,74% στην Πόλη, 39,65% στον Δίκαιο και 52,78% στο Δ. Ηρακλειδών.
* Η αποχή αυτή την Κυριακή, ανέβηκε στο 38%.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ
ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ
Από την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, διεφάνη το σαφές προβάδισμα του κ. Καϊσερλη, κυρίως στην Πόλη και στο Δίκαιο, ενώ στο Δ. ηρακλειδών, το προβάδισμα είχε ο κ. Κυρίτσης.
Από νωρίς, είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, στο εκλογικό κέντρο, που στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, χειροκροτούσε για την επερχόμενη νίκη…
Λίγο μετά τις 9, ο κ. Καϊσερλης, βγήκε στο βάθρο του εκλογικού του κέντρου και επευφημούμενος από τον κόσμο, απηύθυνε τον επινίκιο λόγο του, εστιάζοντας στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος, στην ανάγκη για την ενότητα του Λαού, αλλά και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν «για την αντιμετώπιση του μοναδικού αντιπάλου, που είναι τα μεγάλα συμφέροντα, έξω από το Νησί».
Αμέσως μετά, πολύς κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της Πόλης και στα Χωριά, για να γιορτάσει την νίκη της Παράταξης.
Χαρακτηριστικό ήταν το γλέντι που διοργάνωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην πιάτσα τους, με ψησταριά, χορό και τραγούδια.

No comments: