Thursday 21 January 2010

Η ΕΤ-3 ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΔΙΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΟΥ Σ/ΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΩ


Ακόμα πιο ψηλά έβαλαν φέτος τον πήχη των «Διογενείων» οι Πόντιοι της Κω, στοχεύοντας - πέραν πλούσιων και ποιοτικών εκδηλώσεων -, να έχουν την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, νέων καλλιτεχνικών σχημάτων και πανελλαδική προβολή, αφού το σύνολο των εκδηλώσεων θα καλυφθεί από συνεργείο της ΕΤ-3.
Στο σύνολό του το Δ.Σ. των Ποντίων και ιδιαίτερα η γνωστή για το …«θαυματουργό» τους έργο τριανδρία, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Γιάννης Βαμβακίδης και Παύλος Σιδηρόπουλος, έχουν προχωρήσει οργανωτικά στις φετινές εκδηλώσεις που θα γίνουν 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, στο Πολύκεντρο Θαλασσινού η εναρκτήρια, στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης και στο κλειστό Γυμναστήριο η καταληκτήρια με τα χορευτικά κ.ά.
Εφέτος έχουν κληθεί αρκετές διασημότητες, με κυριότερους την Ολυμπιονίκη μας Βούλα Πατουλίδου, τον εφοπλιστή Δ. Μελισσανίδη, τον ηθοποιό Λάζο Τερζά, τον συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη κ.ά.
Πέραν των θρυλικών Μωμόγερων, θα έρθουν το χορευτικό του κ. Ζουναζίδη, το Θεατρικό Λακκώμα του Σ/γου της Χαλκιδικής κ.ά.
* Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυναμικό Σ/λιο των Ποντίων της Κω, έχει πετύχει τη σπουδαία διοργάνωση του παγκόσμιου συνεδρίου των Ποντίων στο νησί μας, το 2011.

No comments: