Tuesday 11 August 2009

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!









Αγαπητοί φίλοι,

καλωσήρθατε στο blog της εφημερίδας μας "Το Βήμα της Κω"!

Εδώ μπορούμε να συζητάμε διάφορα θέματα της επικαιρότητας αλλά μπορείτε επίσης και να παρακολουθείτε διάφορα βίντεο που κατά καιρούς θα αναρτούμε για σας.



Εδώ θα φιλοξενούμε βίντεο της Κωακής επικαιρότητας και θα περιμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας! Επίσης αν έχετε κάποιο βίντεο που πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε το κοινό μας παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα χαρούμε να το δημοσιεύσουμε. Σας ενημερώνουμε ότι μόνο ενυπόγραφα σχόλια και συμμετοχές θα δημοσιεύονται.

Σαν αρχή ανεβάσαμε μερικά αποσπάσματα από την πρόσφατη συζήτηση στο πνευματικό κέντρο Θαλασσινού σχετικά με την ίδρυση Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω.





Σας παραθέτω και μιά συνέντευξη που έδωσα το 2006 στον Αντώνη Λιόλιο



Και τέλος σας θυμίζουμε ότι σε λίγες μέρες, θα γίνει στην πόλη μας το 1ο παγκόσμιο παρακαλώ φεστιβάλ ταινιών με θέματα υγείας! Σας παραθέτουμε το link της ιστοσελίδας(κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία) και μερικές φωτογραφίες από τις ταινίες. Επισκεφτείτε την, αλλά το κυριότερο, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!



Τουρίστας Αυτοκτονίας. Μιά ταινία σχετικά με το δικαίωμα στην ευθανασία


Νεαρός Φρόυντ στην Γάζα: Ένας ψυχίατρος (ο μοναδικός) προσπαθεί να βοηθήσει τους κατοίκους της Γάζας





Με εκτίμηση






Ιωάννης Ιωαννίδης
Εκδότης - Διευθυντής

7 comments:

Anonymous said...

Καλή αρχή εύχομαι, κύριε Ιωαννίδη. Αυτό το Blog μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό εργαλείο ενημέρωσης για όλους εμάς τους απομακρυσμένους Κώους. Ελπίζω να ανανεώνεται συχνά, ενημερώνοντάς μας άμεσα για ό,τι συμβαίνει στο νησί. Με θερμούς χαιρετισμούς.
Κ.Π.

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ said...

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας.

Θα ανανεώνουμε το blog όσο πιο συχνά μπορούμε. Μην ξεχνάτε ότι και δικά σας βίντεο και φωτογραφίες είναι καλοδεχούμενα, ιδιαίτερα εάν προέρχονται απ' τους Κώους της διασποράς!

Και πάλι ευχαριστούμε για τις ευχές σας

Basket.Action said...

Αγαπημένο Βήμα της ΚΩ, μας δίνετε την δυνατότητα να μπορούμε πέρα απο το δικό σας site που έχετε να βλέπουμε, αλλά και να σχολιάζουμε το τι συμβαίνει στο Αγαπημένο νησί μας, στο νησί που μεγαλώσαμε αλλά δυστυχώς μας έκανε η ζωή να φύγουμε και να είμαστε μακριά.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!.

*Θα ήθελα μόνο να αλλάξετε το link απο το site που μας πάει στο blog γιατί δεν θα πρέπει να υπάρχει www. αλλά να είναι http://vimatisko.blogspot.com/

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ said...

Αγαπητέ "Basket Action"

ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Σχετικά με την ιστοσελίδα και τα δύο links βγάζουν στην ίδια σελίδα

Anonymous said...

Γιάννη, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και ξέρω ότι από το Blog που δημιούργησες θα διαβάζουμε αυτά που έχουν πραγαμτικά αξία .. "ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ".
Ένας φίλος σου από την Κύπρο.
Δ.Γ.

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ said...

Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ φίλε από την Κύπρο!

manos141 said...

Γιαννη ευχομαι καθε επιτυχια στο ιστολογιο σου.
Μολις το ανακαλυψα.....
Θα σε επισκεπτομαι τακτικα.
Χαιρετισμους στην Κω απο Κυπρο.