Thursday 30 December 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ


Την 28 Δεκεμβρίου 2010 ο κύριος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Βελεγράκη Διοικητή 80 ΑΔΤΕ επισκέφτηκε την περιοχή ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ για ανταλλαγή ευχών.
Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις μικρονησίδες Φαρμακονησίου και Καλολίμνου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και να ανταλλάξει ευχές και δώρα.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το 543 Μ/Κ ΤΕ όπου και μίλησε σε συγκέντρωση, παρουσία όλου του στρατιωτικού προσωπικού το οποίο υπηρετεί στη νήσο Κω. Αντιπροσωπεία όλων των Μονάδων έψαλαν τα κάλαντα στον κύριο Αρχηγό ΓΕΣ.
Σε όλη τη διάρκεια της επισκέψεως το επιτελείο του κυρίου Αρχηγού αποτελούσαν ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Ζάρας Διοικητής ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης Διοικητής Β’ ΣΣ και Ταξίαρχος Ιωάννης Ηλιόπουλος Διοικητής 13 ΔΕΕ.

Tuesday 28 December 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ κ. ΠΟΠΗΣ ΚΙΑΠΟΚΑ


Λίγες μέρες , πριν πέσει η αυλαία για τους Καποδιστριακούς δήμους μας, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω ένα σύντομο απολογισμό των τελευταίων χρόνων .
Στον τομέα στον οποίο είχα ευθύνη –στην υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας- υλοποιήσαμε τα παρακάτω:
1.Δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με το γυμνάσιο Ζηπαρίου στο Τιγκάκι.
2.Συνέχιση των φυτεύσεων στις παραλίες Τιγκακίου και Μαρμαρίου με αρμυρήθρες
3.Φύτευση και δημιουργία νέων κοινόχρηστων χώρων στο Ζηπάρι και στο Πυλί και συνεχής συντήρηση τους.
4.Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.
5.Ριζική ανακατασκευή των εγκαταστάσεων και της χαμηλής βλάστησης στο πάρκο «Κιαπόκα» στο Ζηπάρι.
6.Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και έχοντας πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη αποστολή φορτίου.
7.Προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την έναρξη ανακύκλωσης και στα υπόλοιπα υλικά ( χαρτί-αλουμίνιο-πλαστικό)
8.Προμήθεια και διανομή σε επιχειρήσεις του δήμου μας κάδων κομποστοποίησης .
9.Τοποθέτηση επί καθημερινής βάσεως προσωπικού καθαριότητας κατά την τουριστική περίοδο σε Τιγκάκι- Μαρμάρι- Ζια.
10.Καθαριότητα παραλιών στις περιοχές Τιγκάκι- Μαρμάρι σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Δ και τα δημοτικά σχολεία Ζηπαρίου και Πυλίου αντίστοιχα.
Στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω το μεγαλύτερο ευχαριστώ , στον άνθρωπο που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, με τίμησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια , με τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υπομονή του, το δήμαρχο Δικαίου τον κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιο.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που κατά καιρούς συνεργαστήκαμε στα διάφορα διοικητικά συμβούλια .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας , κυρίως στους Ανθρώπους της υπηρεσίας Πρασίνου - Καθαριότητας που πολλές φορές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντα τους,
τον επικεφαλής της μειοψηφίας τον κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή και την παράταξη του για το σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με έκαναν να νιώσω πως στην πολιτική περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν απ’αυτά που μας χωρίζουν..
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, το σύζυγο μου, τα παιδιά και τη μητέρα μου, όλους τους φίλους και συμπολίτες μας που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η απουσία αγαπημένων ανθρώπων αυτές τις γιορτινές μέρες, γίνεται εντονότερη …Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άνθρωπο που με μεγάλωσε με αξιοπρέπεια και με έμαθε να σέβομαι τον κάθε άνθρωπο από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο και από τον πλουσιότερο μέχρι τον φτωχότερο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα μου.
Πολλές ευχές για Χρόνια πολλά , καλά ,γεμάτα υγεία ,αγάπη και ευτυχία…
Κ ι ας δώσουμε εμείς οι αιρετοί το μήνυμα ,ότι οι καρέκλες και τα αξιώματα, έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό που τελικά μένει είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες στην Καρδάμαινα


Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ» εύχεται στα μέλη του και σε όλο τον κόσμο Καλές Γιορτές με Υγεία!
Η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ», όπως κάθε χρόνο συμμετείχε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλειδών.
Στα εγκαίνια του Παραδοσιακού Σπιτιού της Καρδάμενας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΡΓΩ», στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», με κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα. Και στις 23 Δεκεμβρίου με περατζάδα, ζωντανεύοντας με χριστουγεννιάτικους ήχους τα στενά της Καρδαμενας!

Ράσελ Κρόου στον «Ορφέα»


Εως και την Τετάρτη 29/12 θα προβάλλεται η ταινία «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ» με τον Ράσελ Κρόου.
* Λόγω εορτών ο ΟΡΦΕΑΣ δεν θα λειτουργήσει 24 και 25/12.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ


Παρά τους χαλεπούς καιρούς
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
Διορίσθηκε μόνιμη παιδίατρος
και ακολουθούν πολλοί άλλοι
γιατροί μέχρι το καλοκαίρι
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ
Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ

Όλα δείχνουν, ότι δρομολογήθηκαν οι από ετών αναμενόμενες καλύτερες ημέρες, στην εμφάνιση και λειτουργία του Νοσ/μειου μας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δ/τη του Ιδρύματος κ. Σοροκάκη, σε εξέλιξη βρίσκεται γενικό “φρεσκάρισμα” στις όψεις του Νοσ/μειου, ενώ παράλληλά, έγινε ανανέωση του ξεν/χειακού εξοπλισμού, με νέα κρεβάτια.
Τα πολύ καλά νέα, ξεκίνησαν με τον διορισμό της κ. Άννας Ψυροπούλου, ως μόνιμης Παιδιάτρου στο Νοσ/μειο μας, η οποία αναμένεται στο Νησί, εντός των ημερών.
Παράλληλα, “τρέχουν” οι διαδικασίες πρόσληψης, 2 Ακτινολόγων, 2 Παιδιάτρων, ενός Οφθαλμίατρου, 2 Νεφρολόγων, 3 Παθολόγων, ενός Αιματολόγου, ενός Μαιευτήρα, ενός Αναισθησιολόγου. Οι διαδικασίες αυτές, εκτιμάται ότι θα τελεσφορήσουν, έως το καλοκαίρι του 2011, οπότε και ελπίζεται ότι θα έχουν καλυφθεί όλες σχεδόν οι ανάγκες.
Επιπλέον, αμέσως μετά τις γιορτές, θα γίνει η πρόσληψη 10 νοσηλευτών, με 8μηνη σύμβαση.
Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ
Το θέμα του Κ.Υ. Αντιμάχειας, δυστυχώς μέχρι τώρα, είναι “θύμα” της κρίσης, αφού έχουν ανασταλεί, όλες οι υπογραφές κανονισμών λειτουργίας μονάδων.
Μια ελπίδα που υπάρχει, είναι να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας του Νοσ/μειου με τον Ενιαίο Δήμο, για μια πρώτη στελέχωση και υποτυπώδη λειτουργία.

Monday 27 December 2010

Έγινε η ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων στη Σύρο


Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο η τελετής ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.
Στην ομιλία του, εκλεγμένος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «μας ενώνει ο ίδιος στόχος. Να νοιώσει ο κάθε κάτοικος του Νότιου Αιγαίου ότι αξίζει να μένει στις ρίζες του, να δημιουργεί στον τόπο του και να έχει δικαίωμα στο όνειρο. Δικό μας χρέος, να συγκρουστούμε με αυτό που θεωρείται - ή κάποιοι θεωρούν - ότι είναι μοιραίο και αναπόφευκτο για τον νησιώτη.
Να είμαστε απέναντι με όσους πιστεύουν ότι η μοίρα του Αιγαιοπελαγίτη είναι να ζει σε συνθήκες άγονης γραμμής. Δική μας πλέον υπόθεση είναι να δοθεί οριστικό τέλος σε πολιτικές και νοοτροπίες που καθιστούν τα νησιά του Αρχιπελάγους “δυσμενή μετάθεση”».
Υπογράμμισε επίσης ότι «έστω και ένας Νοτιοπελαγίτης να αισθάνεται ότι δεν απολαμβάνει τα αγαθά της ίσης μεταχείρισης και τις δίκαιης αντιμετώπισης, τότε στο στέρεο οικοδόμημα που φιλοδοξούμε να χτίσουμε θα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της ρωγμής και της κατεδάφισης.
Αυτό δεν είναι αιτούμενο Δωδεκανησιακό ή Κυκλαδίτικο. Δεν είναι απαίτηση του Συριανού ή του Ροδίτη.
Πρόκειται για μια πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα που αφορά και αγγίζει κάθε κάτοικο του Νοτίου Αιγαίου, από τη Σύρο μέχρι τη Ρόδο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέα».
Ο κ. Μαχαιρίδης εξήγησε μάλιστα πως το κλίμα που διαμορφώθηκε τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με το πώς σχεδιάστηκε και προωθήθηκε ο Οργανισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την ώρα – όπως τόνισε –«επιβάλλεται να αποτυπωθεί καθαρά η ιδιαιτερότητα του χώρου με την αντιστοίχηση των υπηρεσιών, βάσει της ισονομίας». Αναλυτικά, στην ομιλία του, ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε τα εξής:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
ΣΗΜΕΡΑ, την ιστορική αυτή μέρα για την Αυτοδιοίκηση και για το Νότιο Αιγαίο, δίνουμε τον ιερό όρκο που μας δεσμεύει να εργαστούμε για την επιτυχία της διοικητικής μεταρρύθμισης, προς όφελος των πολιτών.
Ένας όρκος – δέσμευση να τιμήσουμε την εντολή των συμπατριωτών μας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, που είναι έτοιμοι να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση, να μην οχυρωθούν μέσα σε γεωγραφικά όρια και να συμπορευτούν. Να αφήσουν πίσω επιφυλάξεις και να ανακαλύψουν τα πολλά που τους ενώνουν.
Ένας όρκος – συμφωνία να μην υποχωρήσουμε και να μη συμβιβαστούμε μπροστά στις δυσκολίες και στα εμπόδια. Να μην ενδώσουμε στην μεμψιμοιρία, περιοριζόμενοι στην ελάσσονα προσπάθεια, χαραμίζοντας τις αστείρευτες δυνάμεις που κρύβει η κοινωνία του κάθε ενός από τα 48 νησιά της Περιφέρειάς μας.
Ένας όρκος – οδηγός για να γίνει το Νότιο Αιγαίο τόπος δημιουργίας, πεδίο μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών, αλλά και πεδίο ρήξεων και συγκρούσεων.
ΣΗΜΕΡΑ δεσμευόμαστε απέναντι σε κάθε Νοτιοπελαγίτη να υπηρετήσουμε την πρώτη αιρετή Περιφέρεια με εντιμότητα, σκληρή δουλειά και όραμα.
Να ενώσουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας που δεν επιτρέπεται να σπαταλήσουμε.
Οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου ψήφισαν σοφά στις πρόσφατες εκλογές.
Την εντολή τους καλούμαστε να την επωμιστούμε όλοι.
Δεν εξαίρεσαν κανέναν.
Είναι ευτύχημα που στο πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις. Καμιά φωνή δεν περισσεύει. Κάθε ιδέα και πρόταση θα προσθέσει στην κοινή προσπάθεια.
Μας ενώνει ο ίδιος στόχος. Να νοιώσει ο κάθε κάτοικος του Νότιου Αιγαίου ότι αξίζει να μένει στις ρίζες του, να δημιουργεί στον τόπο του και να έχει δικαίωμα στο όνειρο.
Δικό μας χρέος, να συγκρουστούμε με αυτό που θεωρείται - ή κάποιοι θεωρούν - ότι είναι μοιραίο και αναπόφευκτο για τον νησιώτη. Να είμαστε απέναντι με όσους πιστεύουν ότι η μοίρα του Αιγαιοπελαγίτη είναι να ζει σε συνθήκες άγονης γραμμής. Δική μας πλέον υπόθεση είναι να δοθεί οριστικό τέλος σε πολιτικές και νοοτροπίες που καθιστούν τα νησιά του Αρχιπελάγους «δυσμενή μετάθεση». Αδιαπραγμάτευτα προαπαιτούμενα για όλα αυτά είναι να διασφαλιστούν, από την πρώτη στιγμή, οι θεμελιώδεις αρχές της ισονομίας και της δικαιοσύνης που θα διαπερνούν απ’ άκρου σ’ άκρο το σύνολο της Περιφέρειάς μας.
Έστω και ένας Νοτιοπελαγίτης να αισθάνεται ότι δεν απολαμβάνει τα αγαθά της ίσης μεταχείρισης και τις δίκαιης αντιμετώπισης, τότε στο στέρεο οικοδόμημα που φιλοδοξούμε να χτίσουμε θα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της ρωγμής και της κατεδάφισης.
Αυτό δεν είναι αιτούμενο Δωδεκανησιακό ή Κυκλαδίτικο.
Δεν είναι απαίτηση του Συριανού ή του Ροδίτη.
Πρόκειται για μια πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα που αφορά και αγγίζει κάθε κάτοικο του Νοτίου Αιγαίου, από τη Σύρο μέχρι τη Ρόδο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέα.
Μόνο έτσι θα απαντήσουμε έγκαιρα και καταλυτικά σε κάθε απόπειρα διαιώνισης του όποιου σκεπτικισμού ακόμα εκδηλώνεται για τη βαθιά αυτή αυτοδιοικητική τομή και την συνύπαρξη στο Νότιο Αιγαίο.
Σχεδιασμοί και αποφάσεις, που φανερώνουν παντελή άγνοια του χώρου και των αναγκών του, δεν μπορεί να θεωρηθούν τετελεσμένα.
Αν υποχωρήσουμε τώρα, θα στείλουμε λάθος μηνύματα σε όσους αποφασίζουν ερήμην μας.
Είμαστε εδώ για να σφυρηλατήσουμε την ενότητα, την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε τόπους που η ιστορική συγκυρία τούς φέρνει ακόμα πιο κοντά.
Πρωταρχική μας υποχρέωση μας είναι να εμπεδωθεί σε κάθε Κυκλαδίτη και Δωδεκανήσιο το αίσθημα του δικαίου και της ισονομίας.
Εμείς είμαστε αυτοί που θα διασφαλίσουμε, επί της ουσίας, τη συνοχή και την εγγύτητα στο νησιωτικό χώρο.
Οι Νοτιοπελαγίτες, Δωδεκανήσιοι και Κυκλαδίτες, μοιράζονται κοινές αγωνίες, ελπίδες και στόχους.
Μοιράζονται την ίδια φιλοδοξία να γίνει η Περιφέρειά τους πρότυπο στο νέο διοικητικό χάρτη της Ελλάδας και στην Ευρώπη.
Ο όρκος που δώσαμε σήμερα είναι μια απόφαση να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες και τα όνειρά τους.Είναι μια απόφαση να ξεκινήσουμε, με όρεξη και αποφασιστικότητα, την τιτάνια προσπάθεια που οδηγεί στο δρόμο της ανάπτυξης. Στον μονόδρομο της αναζωογόνησης της κοινωνίας, απελευθερώνοντας τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και χτίζοντας πάνω στην απαράμιλλη ομορφιά, στο πολύτιμο πολιτιστικό μας κεφάλαιο και στον περιβαλλοντικό πλούτο των νησιών μας.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Κω


Τα φετινά Χριστούγεννα αν και έρχονται σε μία δύσκολη περίοδο για όλους, μας βρίσκουν πιο δυνατούς και αποφασισμένους να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και τις γενιές που έρχονται.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γένεσης του θεανθρώπου γεμίζει τις καρδιές μας με φως και δύναμη στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Εύχομαι σε όλους τους πολίτες του νησιού μας και στους απόδημους Κώους συμπατριώτες μας, Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και αδελφοσύνη.

Κώστας Καΐσερλης

ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ


O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που πρόσφεραν ότι μπόρεσαν ο καθένας, για τα παιδιά των πολύ μικρών νησιών μας. Για ακόμα μια φορά οι παιδικές καρδούλες τους φτερούγησαν, οι ψυχούλες αυτές ένιωσαν την προσφορά σας και την αγάπη σας. Για μια ακόμα φορά, καταφέραμε όλοι μαζί να σπάσουμε τη μοναξιά τους και την ανιαρή ζωή που μπορεί να τους προσφέρει μια κοινωνία των 15-20 ατόμων. Δίνοντάς τους έτσι το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία.
Τα δώρα προσφέρθηκαν από τους παρακάτω συμπατριώτες μας:
Κοντέσα Βραχνού Κέφαλος
Σουπερ Μάρκετ Βασειλιάδης
Κραμπουσανός Νίκος ΜΟΤΟ ΣΕΡΒΙΣ
Κυριάκος Ψαρομπάς ( ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΡΓΟ)
Γιωργος Τσιμπίκης
Γεώργιος Φουρθιώτης
Σίτυ 93
Σταμόγλου μότο – ποδήλατ
Θεόδωρος Καλιγιώργης
Γιώργος Μητσιάκης
Πολύμνια Αργυρή

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Καλυμνιων


Το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου παρακολουθεί στενά τον αγώνα των εργαζομένων για τα αυτονόητα και την στάση της εργοδοτικής πλευράς όπως αυτή και αν ορίζεται
Καλεί τον Δήμο Καλύμνου να προχωρήσει άμεσα στην εξόφληση των δεδουλευμένων των συμβασιούχων στην Δημοτική Επιχείρηση Αστικής Συγκοινωνίας και στην άμεση καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων.
Το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου παρακολουθεί και τις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας
Το νομικό πλαίσιο αφήνει τους υπεύθυνους ελεύθερους ενώ τους εργαζόμενους απροστάτευτους και απλήρωτους
Καλούμε τους εργαζόμενους δυναμώνοντας και ενώνοντας την φωνή τους με το ταξικό εργατικό κίνημα να απαιτήσουν την άμεση εξόφληση τους αλλά και το τέλος της ομηρίας τους διεκδικώντας μόνιμη-πλήρη εργασία με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα

Επειδή ο Καλλικρατικος Δήμος θα χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα
Οι συμβασιούχοι αλλά και το σύνολο των εργαζομένων να βάλουν τέρμα στις αυταπάτες.