Monday 31 August 2009

TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!




Μιά φωτογραφία από χθες το βράδυ, παραμονή της έναρξης του φεστιβάλ: Τρεις από τους ανθρώπους που κάναν την ιδέα πραγματικότητα. Πριν 2 χρόνια, ο Γιώργος Κυρίτσης ήθελε να κάνει κάτι για την Κω που να περιέχει τον Ιπποκράτη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζαχαριάδης πρότεινε την γνωστή του Λουκία Ρικάκη, η οποία πρότεινε την δημιουργία του φεστιβάλ κινηματογράφου με θέματα υγείας. Και ο Παναγιώτης Θαλασσινός δούλεψε άοκνα για να υλοποιηθούν τα όνειρα. Απ' όλους εμάς εδώ στο "Βήμα της Κω", καλή επιτυχία!

Φίλοι Κώοι, αύριο όλοι στην έναρξη και στις προβολές!

Tuesday 11 August 2009

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!









Αγαπητοί φίλοι,

καλωσήρθατε στο blog της εφημερίδας μας "Το Βήμα της Κω"!

Εδώ μπορούμε να συζητάμε διάφορα θέματα της επικαιρότητας αλλά μπορείτε επίσης και να παρακολουθείτε διάφορα βίντεο που κατά καιρούς θα αναρτούμε για σας.



Εδώ θα φιλοξενούμε βίντεο της Κωακής επικαιρότητας και θα περιμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας! Επίσης αν έχετε κάποιο βίντεο που πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε το κοινό μας παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα χαρούμε να το δημοσιεύσουμε. Σας ενημερώνουμε ότι μόνο ενυπόγραφα σχόλια και συμμετοχές θα δημοσιεύονται.

Σαν αρχή ανεβάσαμε μερικά αποσπάσματα από την πρόσφατη συζήτηση στο πνευματικό κέντρο Θαλασσινού σχετικά με την ίδρυση Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω.





Σας παραθέτω και μιά συνέντευξη που έδωσα το 2006 στον Αντώνη Λιόλιο



Και τέλος σας θυμίζουμε ότι σε λίγες μέρες, θα γίνει στην πόλη μας το 1ο παγκόσμιο παρακαλώ φεστιβάλ ταινιών με θέματα υγείας! Σας παραθέτουμε το link της ιστοσελίδας(κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία) και μερικές φωτογραφίες από τις ταινίες. Επισκεφτείτε την, αλλά το κυριότερο, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!



Τουρίστας Αυτοκτονίας. Μιά ταινία σχετικά με το δικαίωμα στην ευθανασία


Νεαρός Φρόυντ στην Γάζα: Ένας ψυχίατρος (ο μοναδικός) προσπαθεί να βοηθήσει τους κατοίκους της Γάζας





Με εκτίμηση






Ιωάννης Ιωαννίδης
Εκδότης - Διευθυντής